Mészáros Lőrinc ezen a héten is nyert egy tendert

Újabb tendert nyert el a felcsúti vállalkozó egyik cége. A szarvasi holtág vízpótlási lehetőségét építheti ki több mint 1,35 milliárd forintért.
Herman Bernadett, 2020. augusztus 25. kedd, 10:10
Fotó: MTI Fotó / Bodnár Boglárka

Ismét elnyert egy tendert a Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó érdekeltségébe tartozó Opus Global egyik leánycége.

Erről a tőzsde honlapján tájékoztatták a befektetőket.

A közzététel szerint az Opus közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az Országos Vízügyi Főigazgatóság pályázatán szerepelt sikerrel, és a Szarvasi Holtág vízpótlási lehetőségének kiépítése projektet a legjobb ár-érték arányt tartalmazó ajánlataival 1 352 899 883 forint nettó értékben elnyerte.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK