Jelentett az MFB

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. teljes átfogó jövedelme 193 millió forint volt az első fél évben a tavalyi első fél évi 6,301 milliárd forint után - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közzétett, IFRS szerinti, nem auditált, nem konszolidált adatokból.
Szász Péter, 2019. szeptember 11. szerda, 22:11
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az MFB nem konszolidált mérlegfőösszege június végén 1283 milliárd forintot tett ki, 4,4 százalékkal haladta meg a 2018. év végi 1229 milliárd forintot - írja az MTI a jelentés nyomán.

A bank saját tőkéje június végén 221 milliárd forint volt - 193 millió forinttal nagyobb, mint 2018 végén -, melyből a jegyzett tőke 115 milliárd forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK