Az ausztrál börzemutató 0,13 százalék, a tajvani tőzsde pedig 0,33 százalék erősödéssel fejezte be a napot.

Reggel 7 órakor még néhány térségbeli ország börzéjén folyt a kereskedés, így például Hongkong 0,08 százalék gyengülést, Sanghaj ugyanakkor 0,32 százalék, Szöul pedig 0,59 százalék erősödést jelzett - írja az MTI.

Reggel 7 órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 8 cent (0,12 százalék) emelkedéssel 67,70 dolláron állt. (Tartotta a formáját Budapest a múlt héten.)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!