Mi lesz a piacokon a hosszú hétvégén?

A munka ünnepe miatt csütörtökön a legtöbb európai piacon nem lesz kereskedés, többek között a francia, illetve a német tőzsde is zárva lesz.
portfolio.hu, 2014. április 29. kedd, 08:53
Fotó: Reuters

A magyar és a bolgár piac csütörtökön és pénteken is zárva tart, míg Amerikában és az Egyesült Királyságban mindkét nap zavartalanul lehet majd kereskedni.

Nem lesz kereskedés csütörtökön számos európai tőzsdén a munka ünnepe miatt. Az irányadó börzék közül a német, illetve a francia is zárva tart, míg a régióban a bécsi, a varsói, a prágai és a horvát tőzsde kapuja is zárva lesz. Pénteken és csütörtökön a magyar és a bolgár piacon szünetel majd a kereskedés, míg Amerikában és az Egyesült Királyságban a hét minden napján spekulálhatnak majd a befektetők. A japán piacok pedig már kedden bezárják a kapuikat, igaz ez csak egynapos szünetet jelent, szerdától ismét minden a megszokott menetrend szerint alakul majd.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK