Mi lesz ma az OTP-vel?

Nyitásban emelkedés várható, de nem ez lesz az igazán meghatározó.
NAPI, 2009. augusztus 14. péntek, 08:55
Fotó:

Az alapforgatókönyv szerint magasabb nyitás várható az OTP piacán, de csak fél óra után dől el, hogy mi lesz az igazi irány - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. Ha ismét itt lesznek a piacon az elmúlt napok emelkedését okozó vevők, akkor akár tovább is emelkedhet a bankpapír, nélkülük viszont kőkemény profitrealizálás, és nagyobb esés várható - fogalmazott.
A vételekkel tehát érdemes megvárni az első fél-egy óra fejleményeit. A bank megjelent gyorsjelentése a versenytársakhoz képest jónak mondható, de a második félév már nehezebbnek ígérkezik.
Az emelkedést ezútal külföld nem segíti, a tegnapi pozitív amerikai zárás ellenére Európa nincs optimista hangulatban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK