A dollár szintén olcsóbb lett, 190 forint körüli magasságból 187,30-ra ereszkedett, míg a svájci frank szűk három forinttal 182,20-ra süllyedt.

A forint együtt erősödött a cseh és a lengyel devizával, az euró zlotyjegyzése a tegnap délutáni, 4,31 feletti tetőről 4,27-re korrigált.

Mindez a dollár gyengülésével lehet összefüggésben, hiszen az euró árfolyama 1,4650 alatti szintekről 1,4730-ra emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!