Mi történt a régióban? Váratlan javulás!

Szeptember óta először javult a befektetői bizalmat jelző index Közép- és Kelet-Európában.
NAPI Online, 2009. január 23. péntek, 13:17
Fotó:

Szeptember óta először javult a ZEW gazdaságkutató intézet és az Erste Bank által publikált közép- és kelet-európai befektetői bizalmi index, miután a megkérdezettek további kamatvágásokat és gazdasági ösztönző csomagokat remélnek.

A befektetők és elemzők következő hat hónapra vonatkozó várakozásait összegző mutató januári értéke -49,1 pont lett a decemberi -64,1 pont után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK