Miért száguld az OTP?

Az OTP emelkedése mögött nincs semmi különös - állítja a Concorde brókere.
NAPI, 2009. augusztus 24. hétfő, 10:54

Amíg Magyarországon nem volt kereskedés, addig a nyugati tőzsdék emelkedtek, így a BUX ezt az erősödést egy nap alatt hozza be - véli Juhász Richárd, a Concorde üzletkötője.

A bróker szerint a JPMorgan felminősítésének semmi köze nincs a BUX ma reggeli emelkedéséhez. Hozzátette: nem lehet megbízni a besorolás-módosításokban, az ilyen jellegű minősítések kontraindikátoroknak számítanak.

A tőzsde és az OTP emelkedése mögött sincs semmi különösebb ok, az erősödés hátterében az áll, hogy Magyarországon nem volt kereskedés a hosszú hétvége alatt, így az amerikai és nyugat-európai börzék emelkedése ma reggel egyben csapódott le a BÉT-en - tette hozzá.

A bankpapír árfolyamát itt követheti figyelemmel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK