Az arany népszerűségét köszönheti értékállóságának, valamint annak a ténynek, hogy ha rápillantunk a hetes grafikonjára, akkor láthatjuk, hogy az elmúlt 6 évben kisebb csökkenő szakaszokat kivéve folyamatosan emelkedett a nemesfém árfolyama.

Arany heti grafikon

Az arany grafikonját Ön is egyszerűen leelemezheti az Alfatrader Tradint Station II-es kereskesdési platformjában!

A napos grafikonon jól látszik, hogy éppen egy korrekciós szakaszban vagyunk, amikor az árfolyam a korábbi emelkedést korrigálja. A grafikont közelebbről megvizsgálva ugyanakkor azt is láthatjuk, hogy nem olyan régen érintette meg a több éve tartó emelkedő trendvonalat. Így itt jó vételi lehetőséget kaphattunk. Mivel az árfolyam jelenleg is elég közel van a trendvonalhoz, még mindig megérheti vételi pozíción gondolkoznunk.

Arany napi grafikon

Az arannyal Ön is kereskedhet az Alfatradernél! Próbálja ki most!

Az órás grafikon is megerősíti előző gondolatunkat, hiszen bár az árfolyam letörte az emelkedő trendvonalat, az esés nem kapott lendületet és az egymást követő mélypontok magasabban helyezkedtek el. Az árfolyam most igen fontos árfolyam szint környékén helyezkedik el (1653), amit, ha átvisz, akkor 1670-ig elvárhatjuk az arany árfolyamát.

Arany órás grafikon

----------------------------------------------------------------------------------------

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!