Jászai Gellért cége, a 4iG nyerte a Szociálpolitikai Innovációs Közhasznú Nonprofit Kft. által „Digitális jóléti diszpécser szolgáltatások” tárgyban kiírt európai uniós nyílt közbeszerzést, írja a 444.hu a Portfolio cikke alapján.

A tender célja egy új típusú, digitális jóléti szolgáltatásokat biztosító környezet kialakítása a 65 évnél idősebbek bevonásával, és részükre digitális technológián alapuló, a nap 24 órájában működő, jelzőeszközös segítségkérő szolgáltatás biztosítása.

A szerződéskötés dátuma: 2022. október 26., a projekt határideje pedig 2025. december 31. A szolgáltatás továbbá egy évvel meghosszabbítható.

Az eljárás árazásának tartalmi elemei az összegző dokumentum alapján:

  • Mérföldkő: 1,459 milliárd forint +áfa
  • Mérföldkő: 2,548 milliárd forint +áfa
  • Rendszerbe léptetési díj (nettó forint/felhasználó): 14 800 forint +áfa
  • Szolgáltatási díj (nettó forint/felhasználó/hónap): 1 736 forint +áfa

A 4iG az állammal közösen augusztusban jelentette be, hogy 715 milliárd forintért megvásárolja a Vodafone-t.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!