A Dow Jones 60,12 ponttal 11 053,53 pontra, a Standard & Poor's 500-as indexe 10,58 ponttal 1291,24 pontra, a Nasdaq 33,25 ponttal 2314,64 pontra emelkedett. A legjobb napot a technológiai szektor zárta. A kedvező növekedési kilátásokról beszámoló Cisco Systems réstszvényárfolyama 4,1 százalékkal emelkedett. Valamennyire a Google is megához tért, bár a 0,6 százalékos emelkedés nemigen képes feledtetni a keddi 7 százalékos - a nap közben a 13 százalékot is elérő - zuhanást. Nem tett jót a General Motorsnak a flottaeladások 11 százalékos visszaesése: a világ (egyelőre) legnagyobb autógyártójának részvényárfolyama 2 százalékkal csökkent. A csaknem 1 százalékkal, 62 dollár közelébe emelkedő olajár megával húzta a nagy olajcégeket, az Exxon Mobil kurzusa például 1,6 százalékkal emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!