A budapesti részvénypiac irányadó indexe nem sokkal déltuán 1 óra előtt 27 431 pontnál járt, vagyis 2,2 százalékra nőtt a nyitás után még 1,7 százalékos veszteség. a befektetők elsősorban a olajtcéget és az OTP-t gyepálják, a Mol-árfolyam 2,6 százalékkal 26 050, a bankpapír jegyzése pedig 2,5 százalékkal 9780 forintra esett. A Magyar Telekom 1,6 százalékkal 945, a Richter 1,2 százalékkal 36 670 forintra gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!