Mindenki elhagyta Budapestet

Hosszú, unalmas napra készülnek ma a brókerek, hiszen Európában alig van nyitva egy-két tőzsde, így külföldi szereplő hiányában a napon belüli játékosok tologatják majd az árakat. A nap pozitívuma, hogy Budapest kiürült, így gyorsan haza lehet majd érni.
NAPI, 2011. április 22. péntek, 08:55
Fotó:

A tőzsdézők megpróbálhatnak egy törékeny emelkedést produkálni a tegnapi amerikai zárás által támogatva - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.

Amennyiben nem érkezik ellentétes szándék, akkor kis plusz maradhat a kereskedés végére, ellenkező esetben nullás zárás jöhet össze.

Volt olyan húsvét, amikor először lefelé tolták a day trade-elők 500 pontot a BUX-ot, majd fölfelé ezret, s végül a tőzsde bezárt nullában - emlékezett vissza az üzletkötő.

Inkább a kispapírokban lehet pörgés, például az E-Star akár új csúcsot is dönthet, de jól szerepelhet a CIG is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK