Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyitás utáni első órában már a negatív tartománya szédült le az S&P 500-as index, a Dow Jones mutató pedig tegnapi záróértékénél imbolyog. A Nasdaq 0,1 százalékos veszteséget jelez.


Az irányadó indexek annak ellenére csökkennek, hogy minden csökkenő árfolyamú papírra 1,75 emelkedő jegyzésű jut.


A blue chip indexet továbbra is a GE emelkedése tartja meg, a gyáripari óriás részvényei nyitás óta megint több mint 2 százalékkal 17,35 dollárra drágultak. A GE részvények még hétfőn törtek át egy szakértők által technikailag fontosnak tartott ellenállási szintet, azóta töretlen az emelkedésük.

A DJIA-n jegyzett cégek között nem látni 1 százaléknál nagyobb mértékben csökkenő árfolyamú részvényt, de a legnagyobb mértékben a felvásárlási célponttá vált Verizon Communications ütik.


Az S&P 500-as index egyik legrosszabbul teljesítő cége a Moody's lett, amely hitelminősítő társaival együtt a korábbinál szorosabb felügyeletre, így kisebb svindlizési lehetőségekre számíthat a jövőben.


A legnagyobb forgalmat egyelőre a hét elején a mélybe rántott Citigroup bonyolítja; a bankpapír több mint 3 százalékkal 4,33 dollárra drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!