A BUX 23640 pontra kapaszkodott föl a reggeli egy százalékos mínuszból, miután a világ részvénypiacain enyhülőben van a félelem és az olaj is kezd visszakapaszkodni a reggeli 4 százalékot meghaladó mínuszból.

Érdekes, hogy a Mol árfolyamát egyáltalán nem verték szét a most már néhány nap alatt lassan 20 százalékos olajár zuhanás láttán, a 23 ezres támasz kitartott, most pedig már 23430 forinton kereskednek vele, ami mindössze 65 forinttal alacsonyabb a tegnapinál.

Az OTP 6216 forint, 9 forinttal marad el a tegnapitól, kereskedése unalmas, bár ez a többi papírra is igaz.

A Magyar Telekom 566 forintig száguldott a jó gyorsjelentés hatására, fél egykor 562 forinton jegyezték, 0,73 százalékos pluszban.

Az Egis megpróbálkozott a 20 ezer forintos szint meghódításával, de egyelőre nem sikerült fölé kerülnie, újra 19800 forint alatt kereskednek vele.

A Richter 37550 forinton oldalaz, itt is hiányzik az újabb sztori, talán közelgő gyorsjelentések hozhatnak élénkülést.

A forint viszont nagyon mozgékony, a reggeli 266-tal szemben 264,5-re jött le az euróval szemben.

Így a svájci frank is olcsóbb lett, 209 forintra jött le a reggeli 210 feletti szintről.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!