A rövivedbb lejáratok esetében a 3 hónapos stagnált, míg a 6 hónapos 2 bázisponttal nőtt. A 12 hónapos lejárat értéke 1 bázisponttal csökkent. Így az első kettő 5,87 százalékon, míg az utóbbi 5,92 százalékon forgott. Az éven túli lejáratok esetében 5-7 bázispont volt a visszaesés. A legtöbbet a 3 éves állampapír vesztette értékéből, amely így 6,76 százalékos átlagos hozmaot fizetett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!