Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Minimális forgalom mellett erősödött kissé a forint kedden a bankközi devizapiacon, köszönhetően a ZEW hangulatindexnek. A reggeli 273 körüli szintről, 272,35-re erősödött az forint az euróval szemben késő délutánra, nap közben azonban 272 alá is benézett, de az elmaradó amerikai lakásépítési adatok hatására veszített nyereségéből. A kereskedők arról számoltak be, hogy szinte alig volt forgalom a bankközin, és nem várható változás szerdán sem. Újabb lendületet a következő héten, vagy inkább utána, szeptemberben kaphat a kereskedés. Minimálisan erősödni tudott a dollárral szemben is a forint, a reggeli 193,2 forintos kurzusról, délutánra 192,85-re változott az árfolyam. Egy svájci frankért 179,34 forintot kértek el a nap végén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!