Minimális gyengülés nyitáskor New Yorkban

A tőzsdemutatók minimális gyengülésével indult a kereskedés szerdán az amerikai értékpapír-piacokon.
MTI-Eco, 2013. március 13. szerda, 14:55
Fotó: Napi.hu

New Yorkban a kereskedés kezdetén a DJIA 30 index 0,03 százalék, az S&P 500 index 0,05 százalék, a Nasdaq Composite index pedig 0,04 százalék csökkenést mutatott.

Kedden az amerikai tőzsdeindexek vegyesen zártak: a DJIA 30 index 0,02 százalékos emelkedéssel történelmi csúcsot ért el. Az S&P 500 index 0,24 százalékkal gyengült, a Nasdaq Composite index pedig 0,32 százalékkal csökkent kedden.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK