Minimális nyereség Amerikában

Az amerikai indexekek a csütörtöki szintek közelében zártak.
NAPI, 2013. január 11. péntek, 22:25
Fotó: Napi.hu

A Dow és a Nasdaq 0,1 százalékos nyereségben, míg az S&P-500 plusz nullában zárt pénteken. A gyorsjelentő Wells Fargo annak ellenére, hogy várakozások feletti eredményről jelentett, a nettó kamatmarzsában bekövetkezett csökkenés miatt 0,9 százalékos veszteséget könyvelhetett el a hét utolsó napjára. A heti teljesítmények tekintetében a DJIA és az S&P-500 indexe 0,4, míg a Nasdaq 0,8 százalékos nyereséget ért el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK