Az euró/forint árfolyam csütörtökön 268 körül zárt, ehhez képest péntek reggel nagyjából 35 fillérrel lejjebb, a 267,62-267,86-as sávban mozgott, alacsony forgalom mellett - mondta a Napinak Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője. A dollár gyengült az euróhoz képest, az EUR/USD kurzus 1,4830-ról 1,4903-ra emelkedett. Egy dollárért 179,70, míg egy svájci frankért 177 forintot kértek a bankközi devizapiacon. Kolba Miklós szerint a mai nap előreláthatólag csendes lesz, mivel nem érkezik jelentősebb makroadat. Mint mondta, ha semmi váratlan bejelentés nem történik, akkor 266,50-268,50 sávban várható az euró/forint árfolyam.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!