Amíg tegnap este 306,14 forinton jegyezték az eurót, addig kedd reggel fél kilenc előtt pár perccel 305,5-ön. A gyenge szinteket azzal magyarázta tegnap lapunknak Csajbók Róbert, az ING Bank devizapiaci kereskedője, hogy az alacsony (múlt szerda óta 2,85 százalékos) alapkamat miatt ma már kevés a kockázati prémium a forintban ahhoz, hogy a világban most zajló átárazódást megúszhassuk.

Ekkor egy dollár 223,4, egy font 371, egy svájci frank 249,2, mg a japán jen 2,1757 forintot ért.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!