Mínusszal kezdett az OTP

A kereskedés első órájában emelkedett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, így 0,4 százalékkal a hétfői záróérték felett, 23 516 ponton állt.
NAPI, 2010. szeptember 14. kedd, 09:45
Fotó:

A nagypapírok közül az OTP és a Mol volt mínuszban a kereskedés első órájában. A magyar bank papírjai 0,3 százalékkal a hétfői záróérték alatt 5008 forinton forogtak.


A Mol az előző napi záróértékénél 0,2 százalékkal kevesebbet, 22 450 forintot ért.

A Richter és a Telekom papírjai viszont emelkedtek. A gyógyszeripari cég 1,6 százalékos emelkedéssel 48 000 forinton állt, míg az MTelekom részvényei 0,3 százalékos erősödéssel 695 forintba került.


A KEG folytatta a felfelé menetelést: a cég papírjai 225 forintos árfolyammal közel 20 százalékos nyereségben álltak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK