Mínusszal nyitott a BUX

Dél felé indult a Budapest Értéktőzsde.
Napi.hu, 2013. november 13. szerda, 09:32
Fotó: Napi.hu

Fél órával a kereskedés megnyitása után 0,5 százalékos mínuszban állt a BUX index, az esésből a Mol és a Richter 0,3, az OTP pedig 1 százalékkal vette ki a részét. A blue chipek közül egyedül a Magyar Telekom tudott erősödni, mégpedig 0,4 százalékkal.

Forgalmat tekintve az OTP vezetett ekkor 704 millióval, a Richer a második 208 millióval, míg a Mol 47,5 millióval a harmadik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK