Mínusz nullában a BUX - Lendületben az Egis

Délután egy óra előtt nem sokkal 22 234 pont körül ingadozott a BUX, ami minimális, 0,1 százalékos süllyedést jelent a tegnapi záróértékhez képest.
NAPI Online, 2006. július 28. péntek, 12:50
Fotó:

A vezető papírok közül a Mol és a Richter stagnál, a Magyar Telekom 0,7 százalékkal 886 forintra erősödött, míg az OTP 1,1 százalékkal 6100 forintra ereszkedett. Kiválóan szerepel az Egis, a kisebbik gyógyszercég árfolyama reggel óta közel 3 százalékkal emelkedett, így 29 850 forintnál járt a kurzus az említett időpontban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK