Mínuszba csúszott New York

A szerdai többleteket követően vegyesen kezdtek csütörtökön a vezető New York-i részvényindexek, ám nyitás után röviddel már egységesen 0,1 százalékos mínusznál tartottak.
NAPI, 2011. január 6. csütörtök, 15:44
Fotó:

A csökkenésben az aranyszektor képviselői és a kiskereskedelmi cégek papírjai jártak az élen, de a vesztesek közé iratkoztak fel a légitársaságok részvényei is, miközben a félvezetőgyártók erősödésnek indultak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK