Mínuszba fordult a BUX

Tegnapi záróértéke alatt forog a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) hivatalos indexe, a vezető részvények vegyesen állnak, a nap vesztese a NABI.
Kolozsi Pál, 2004. december 23. csütörtök, 11:44
Fotó:

A BUX fél 12-kor 14449 ponton állt, ami 0,59 százalékos csökkenést jelent. A hivatalos tőzsdeindex pluszban kezdte a napot, de 10 óra környékén tegnapi zárószintje alá süllyedt.

A vezető részvények közül a Matáv 1,8 százalékos és a Mol pedig 1,2 százalékos mínuszban volt, az OTP 550 forintos ára pedig fél százalékos erősödésnek felelt meg. A NABI 440 forintot ért, ami 2,22 százalékos esést jelent, azaz a nyitás utáni mélypontról azért már visszakapaszkodott a buszgyártó papírja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK