Mínuszba fordult Budapest

Jó kezdés után hamar fordult a hangulat.
Napi.hu, 2013. november 4. hétfő, 09:46
Fotó: Napi.hu

Bár pozitív tartományban nyitotta a napot a Budapesti Értéktőzsde, gyorsan fordult a trend és 40 perccel a kereskedés megnyitása után már 0,15 százalékos mínuszt regisztrálhattunk. A blue chipek közül egyedül a Richter volt pluszban, mégpedig 0,2 százalékkal, a Mol 0,1, az OTP 0,15, míg a Magyar Telekom jelentősebb 0,7 százalék mínusz hozott össze eddig.

A forgalmat tekintve a Richter vezet 581 millióval, az OTP 444 millióval ért fel a második helyre, a képzeletbeli dobogó legalsó fokát pedig a Mol foglalja el 88 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK