Negyed órával a nyitás után szerdai záróértéke körül ingadozott szűk sávban a BUX, a BÉT indexe 9.15-kor hajszállal 21 950 pont felett állt.

Ekkor a Mol 0,3 százalékos többlettel 14 650 forinton forgott, az OTP 0,7 százalékos mínusszal 5800-on járt, a Telekom 0,3 százalékos erősödéssel 406 forinton állt, a Richter 0,1 százalékkal 4345 forintra kúszott fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!