Közel háromnegyed órával a kerekedés megnyitása után 0,56 százalékos mínuszban állt a BUX index, az esésből a blue chipek - a Richter kivételével, amely minimális 0,1 százalékos pluszt hozott össze eddig - mindegyike kivette a részét. A Mol ugyanis 0,8, a Magyar Telekom 0,3, míg az OTP kereken 1 százalékos mínuszban tartózkodott.

A forgalom az utóbbi időben megszokott, az OTP vezet 695 millió forinttal, őt a Richter követi 574 millióval, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokát a Mol foglalja el 51 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!