A BUX-nak egyik blue chip sem próbált meg segíteni: a Mol 1,1 százalékos mínusszal 21 305 forinton forgott, az MTelekom és az OTP egyharmad százalékos veszteséggel 917, illetve 7725 forinton cserélt gazdát, a Richter kétszer ekkora apadással 29 900-on állt. A ma jelentők közül az Egis látványosan zuhant, a 18 ezer forintos kurzus 8,3 százalékkal múlta alul a keddi záróértéket. A BorsodChem piacát szintén az eladók uralják, a vegyipari részvény 4,2 százalékkal 2470 forintra esett. A várakozásoknak megfelelő számokat hozó Synergon 4,6 százalékkal 620 forintra zuhant. Vannak ugyanakkor komoly nyertesek is: a FreeSoft és a Humet 4 százalék feletti drágulást hozott össze.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!