Mínuszban a budapesti tőzsde

Délnek indult a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2015. június 25. csütörtök, 09:24
Fotó: Reuters

Mintegy 20 perccel a nyitás után 0,2 százalékos mínuszban állt a BUX. A blue chipek közül egyedül a Magyar Telekom tudott pluszba kapaszkodni, mégpedig 0,5 százalékkal, a Mol stagnált. Ennél is rosszabbul teljesített a Richter és az OTP, mindkét papír fél százalékos mínuszt állt ekkor.

A forgalmat nézve sima OTP fölény látható 326 millió forinttal, a Mol volt a második 114 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Magyar Telekom fért fel 61 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK