Mínuszban a BUX a hosszú hétvége után

Kis eséssel indított a magyar tőzsde a hosszú hétvége után annak ellenére, hogy az európai részvénypiacokon mérsékelt emelkedés látható.
Portfolio Trader, 2016. március 16. szerda, 09:24
Fotó: Napi.hu

A nap legfontosabb eseménye a Fed ma esti kamatdöntése lesz, addig kivárás jellemezheti a piacokat - írja a Portfolio.hu.

Mérsékelt emelkedésekkel indult a nap a legfontosabb európai tőzsdéken: a DAX 0,5 százalékos, a CAC-40 0,3 százalékos, a FTSE-100 pedig 0,4 százalékos pluszban nyitott.

A magyar piac kissé lemaradó: mínuszba fordult a BUX a nyitást követő percekben a hosszú hétvége után (-0,4 százalék a pénteki záráshoz képest). A nagypapírok közül a Mol és az OTP is lefelé húzza az indexet, mind a két részvény csökkenéssel indította a hetet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK