Az éven belüli papírok közül a 12 hónapos hozama nem változott, 6,40 százalékon maradt, a 3 hónapos kincstárjegy benchmarkja ugyanakkor 3, a 6 hónaposé 4 bázisponttal, 6,14, illetve 6,24 százalékra csökkent. Éven túl meredekebb volt a lejtő: a 3 éves kötvény hozama 8 bázisponttal 6,62 százalékra mérséklődött, miközben az 5 éves papír benchmarkja 7 bázispontos csökkenéssel 6,67 százalékon kötött ki. A 10 éves papír hozama 10, a 15 évesé pedig 6 bázisponttal csökkent, így 6.65, illetve 6,50 százalékon kezd holnap.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!