Mínuszban a pesti tőzsde

Nem kezdődik túl jól a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2015. június 18. csütörtök, 09:59
Fotó: Napi.hu

Közel egy órával a kereskedés megnyitása után 21550,49 ponton állt a BUX, amely így 0,8 százalékot vesztett értékéből. A blue chipek közül egyedül a Magyar Telekom stagnált, a többiek rontottak eredményeiken: a Mol 0,4, az OTP és a Richter 1,2 százalékot esett.

A forgalmat tekintve OTP vezetést láthatunk, a bankpapírokkal eddig 273 millióval kereskedtek. A második helyet a Mol foglalta el 142 millióval, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára 67 millióval a Richter fért fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK