Mínuszban az USA

A vörös tartományban a tengerentúli tőzsdék.
Napi.hu, 2014. január 10. péntek, 16:13
Fotó: Napi.hu

A pénteki korai kereskedésre az volt a legnagyobb hatással, hogy bár a várakozásoktól jóval elmaradóan, mindössze 74 ezer új munkahely jött létre az Egyesült Államokban, a munkanélküliségi ráta azonban a várt 7 százalék helyett 6,7 százalékos lett.

A tőzsdék őrlődtek a két adat között, így amíg a piac megnyitásakor még emelkedtek, addig 40 perc múlva már mínuszban álltak a főbb tőzsdék: a Dow Jones ipari átlaga és a Nasdaq 0,2, míg az S&P-500 0,3 százalékos veszteséget hozott össze eddig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK