A negatív tartományban indított hétfőn a Budapesti Értéktőzsde, alig 20 perccel a kereskedés megnyitása után már 0,7 százalékos mínuszt mértek. A blue chipek mindegyike dél felé vette az irányt, a Mol 1,8, a Magyar Telekom 1,4, míg az OTP 0,3 százalékos mínuszban állt, a Richter pedig inkább stagnált ekkor.

A forgalom visszafogott az OTP részvényei 420 millió forint értékben forogtak, ezen kívül a Richter 73, a Mol pedig 59 millióval került fel a képzeletbeli dobogóra.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!