Mínuszban Budapest

Lefelé nyitott a Budapesti Értéktőzsde.
MTI, Napi.hu, 2014. március 27. csütörtök, 09:19
Fotó: Napi.hu

A kereskedés megnyitása után 15 perccel 0,1 százalékos mínuszban állt a BUX, az esésből a blue chipek közül az OTP 0,5, a Richter 1 százalékkal vette ki a részét. Jól teljesít viszont a Magyar Telekom, amely 0,7 és a Mol, amely 1 százalékot erősödött ekkor.

A forgalmat nézve az OTP áll az első helyen 496 millióval, őt a Richter követi 29 millióval, míg a harmadik helyre a Mol fért még fel 25 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK