Mintegy 75 perccel a kereskedés megnyitása után 0,2 százalékos mínuszban állt a BUX, az esésből a Mol 0,04, a Richter 0,8 százalékkal vette ki a részét, míg az OTP stagnált, a Magyar Telekom pedig 0,3 százalékos plusznak örülhetett.

A forgalmat nézve a szokásosnak megfelelően az OTP vezetett 481 millióval, mögötte a Mol láthatjuk 157 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Richter fért fel 89 millióval.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!