Mínuszban Budapest

Nem kezdődik jól a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2014. június 4. szerda, 10:05
Fotó: Napi.hu

Közel egy órával a nyitás után 0,1 százalékos mínuszban állt a BUX, az esésből a Mol 0,1, a Richter 0,2, az OTP 1,3 százalékkal vette ki a részét, míg a Magyar Telekom 0,6 százalékkal erősödött.

A forgalmat tekintve az OTP vezet 2 milliárd forinttal, a második helyen a Richter áll 263 millióval, míg a dobogó legalsó fokára a Magyar Telekom fért fel 76 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK