Mínuszban fejezte be a napot Budapest

Nem sikerült túl jól a BUX napja.
Napi.hu, 2014. június 17. kedd, 17:13
Fotó: Reuters

A kereskedés végére 0,8 százalékot bukott reggeli nyitóértékéhez képest a Budapesti Értéktőzsde, az esésből a blue chipek mindegyike kivette a részét. A Richter végül 0,2, az OTP 0,4, a Magyar Telekom 1,2, míg a Mol 1,7 százalékos veszteséget volt kénytelen elkönyvelni.

A forgalmat tekintve az OTP végzett az élen 8,2 milliárd forinttal, a Richter lett a második 1,5 milliárddal, míg a képzeletbeli dobogóra a Mol fért fel 763 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK