Mínuszban indított Budapest

Rosszul kezdődik a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2013. november 21. csütörtök, 09:49
Fotó: Napi.hu

Háromnegyed órával a kezdés után 0,7 százalékos mínuszban állt a BUX index, az esésből a blue chipek közül főképp a Richter vette ki a részét, mely már 2,1 százalékos bukásban állt ekkor. Az OTP 0,9 százalékos mínuszt regisztrálhatott, a Mol egészen minimális, 0,04 százalékos pluszt, míg a Magyar Telekom részvényei stagnáltak.

A forgalmat tekintve a Richter állt az első helyen 978 millióval, az OTP a második 412 millióval, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokán a Magyar Telekomot találtuk 32 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK