Mínuszban nyitott Budapest

Nem kezdődik jól a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2015. február 5. csütörtök, 09:37
Fotó: Napi.hu

Mintegy fél órával a kezdés után 17264,77 ponton állt a BUX, ami fél százalékos esésnek felel meg. A blue chipek közül egyedül az OTP örülhetett plusznak, mégpedig 0,4 százaléknak, miközben a Richter és a Magyar Telekom 0,5, a Mol pedig 1,1 százalékot bukott.

A forgalmat nézve magasan vezetett ekkor az OTP 818 millióval, a Mol 105 millióval került a második helyre, míg a Richter 65 millióval a képzeletbeli dobogó legalsó fokára került fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK