Mínuszban ragadt a BUX

Folytatva a hétfői rossz teljesítményt, kedden is a vörös zónában tartózkodik a Budapesti Értéktőzsde.
NAPI, 2013. március 12. kedd, 13:45
Fotó: Napi.hu

Nem sikerült még visszakapaszkodni, így háromnegyed kettőkor 0,9 százalékos mínuszban állt a BUX. A blue chipek mindegyike dél felé vette az irányt: az OTP 1,3, a Mol 0,8, a Magyar Telekom 1,24, a Richter pedig 0,3 százalékot dobott el értékéből ekkor.

A forgalom sem kimagasló, a bankóriás részvényeivel 3,7 milliárd forint értékben kereskedtek, második helyen a Magyar Telekom található közel 600 millió forinttal, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára 541 millió forinttal a Mol került fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK