Mínuszban ragadt az USA

Eséssel zárták a napot a főbb tengerentúli tőzsdék.
NAPI, 2013. január 8. kedd, 22:05
Fotó: Napi.hu

A vállalati jelentési tartották izgalomban az amerikai piacokat, ahol a Marketwatch tudósítása szerint igen óvatos jelentések láttak eddig napvilágot. Bár az eddigi teljesítményekre nem lehet panasz, a közeljövőbeli kilátások azonban meglehetősen visszafogottak, így a tőzsdék is eséssel reagáltak. A kereskedelem végén a Dow Jones ipari átlaga 0,4 százalékos, a Nasdaq 0.2 százalékos, míg a S&P-500 0,3 százalékos mínuszban állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK