A blue chipek közül egyedül Richter árfolyama tartózkodott a pozitív tartományban, a gyógyszergyártóval 0,2 százalékos pluszban, 44600 forinton kereskedtek. Az OTP közel ötmilliárd forintos forgalom mellett 0,4 százalékkal 6200 forintig, míg a Mol fél százalékkal 21845 forintig értékelődött le. A Magyar Telekom 0,6 százalékos veszteséggel, 840 forinton forgott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!