Mínuszban végezte Budapest

Nem sikerült túl fényesre a Budapesti Értéktőzsde napja.
Napi.hu, 2014. június 24. kedd, 17:25
Fotó: Napi.hu

A kereskedés végére 0,3 százalékos mínuszt könyvelhetett el a BUX, az esésből az OTP 1,55 százalékkal vette ki a részét, míg a Richter 0,2, a Mol 0,5, a Magyar Telekom pedig 0,6 százalékkal vette ki a részét.

A forgalmat tekintve az OTP végzett az első helyen 4,3 milliárddal, a Richter lett a második 1,5 milliárddal, míg a harmadik helyre a Magyar Telekom futott be 552 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK