Mínuszban zárt a pesti tőzsde

Nem sikerült túl fényesre a heti zárás a Budapesti Értéktőzsdén.
Napi.hu, 2015. február 20. péntek, 17:22
Fotó: Napi.hu

A nap végén 18011,54 ponton állt a BUX, amely így 0,38 százalékos esést volt kénytelen elkönyvelni. A Blue chipek közül a Richter stagnált, a többiek azonban a vörös tartományban zártak: a Mol 0,3, az OTP 0,4, míg a Magyar Telekom 1,6 százalékkal.

A forgalmat nézve nincs meglepetés, simán az OTP végzett az élen 3,4 milliárddal. A második helyzet Richter papírjaival 542 millió forint értékben kereskedtek, míg a képzeletbeli dobogóra a Mol fért még fel 436 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK