A Fed tegnap esti kamatemelése után 1 százalék feletti pluszban zártak a vezető amerikai indexek, ma viszont már nem volt felhőtlen a hangulat, 1,5 százalék körüli esést szenvedtek el a tőzsdék - írja a Portfolio.hu.

A kereskedés végére a Dow Jones Index 1,4 százalékkal, a Nasdaq 1,3 százalékkal, az S&P 500 pedig 1,5 százalékkal került lejjebb tegnapi záróértékénél.

A nap nyertese a Dow komponensei közül a UnitedHealth Group lett ( plusz 0,8 százalékkal), míg a nap vesztese a Caterpillar (3,8 százalékos mínusszal).

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!