A kereskedés végén 18617 ponton állt a BUX, amely 0,9 százalékos csökkenés a hétfői záróértékhez képest. A blue chipek közül a legnagyobbat az OTP bukta, mégpedig 1,4 százalékot, de nem sokkal van elmaradva a Mol sem, mely 1,3 százalékot vesztett értékéből. Jóval kisebb veszteséget könyvelhetett el a Richter (-0,1 százalék), míg az utolsó nagyobb szereplő, a Magyar Telekom részvényei 0,3 százalékot tudtak erősödni.

A forgalmat nézve az OTP nyert 4,4 milliárddal, őt a Mol követi 1,2 milliárddal, míg a képzeletbeli dobogóra a Richter fért még fel 948 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!