Mínuszban zárt Budapest

Nem sikerült túl fényesre a karácsony előtti utolsó kereskedési nap.
Napi.hu, 2013. december 23. hétfő, 17:18
Fotó: Napi.hu

Záráskor 18334,09 ponton állt a BUX, azaz a pénteki záráshoz képest 0,68 százalékos a visszaesés. Az esésből a blue chipek mindegyike kivette a részét: a Richter 0,1, a Mol és az OTP 1 százalékot, míg a Magyar Telekom 1,6 százalékot bukott értékéből.

A forgalmat tekintve az OTP végzett az első helyen, miután részvényeivel 3,4 milliárd forint értékben kereskedtek, a Magyar Telekom 2,1 milliárdos forgalma a második helyre volt elég, míg a Richter 827 millióval fért fel a képzeletbeli dobogó legalsó fokára.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK